Framtidsdagar

Framtidsdagar

 

I mer än hundra år har Jägersro haft en framträdande roll inom nationell och internationell hästsport. När Skånska Travsällskapet inom kort startar byggande av ett hästcenter som ska bli det ledande i Europa, är det självklart att det blir en anläggning som har framtiden för sig – också de kommande hundra åren. 

Med fokus på hållbarhet, mervärden för medarbetare, besökare, aktiva och samhälle, lönsamhet och nya besökargrupper, har AAKERMOUNT uppdraget att identifiera tekniska lösningar och med hjälp av innovativt tänkande sätta ramverket för framtidens smarta och gränslösa arena. 

Med avsikt att fånga upp olika målgruppers attityder till ny teknologi, förklara och beskriva möjligheterna med artificiell intelligens, virtual reality, internet of things, blockchain, 5G mm genomförs den 22 oktober och 29 november 2022 ett tvådagarsevent: Framtidsdagar på Jägersro. Under dagarna får besökarna bla ta del av demonstrationer, prototyper, spekulativa designmodeller, seminarier och konkreta lösningar. För ytterligare info och/eller inbjudan; kontakta anders@aakermount.com