logo-a_sip_of_joy

Hem             Champagnehus             Våra provningar             Kontakt

Med passion för champagne…

Välkommen till
A Sip of Joy…

Vi är två passionerade champagneälskare som startat A Sip of Joy för att ge fler möjligheten att smaka alla dessa fantastiska champagner producerade av små oberoende champagnehus, som inte finns representerade och inte själva har möjlighet att hitta till Systembolaget.

Vi samarbetar med små oberoende/ självständiga champagnehus som ger passion och omsorg hela vägen från vinfält till ditt champagneglas!

Champagne är drycken för alla tillfällen, tillsammans med goda vänner, en god bit mat, för att fira speciella tillfällen i livet eller bara för att njuta..

Oberoende champagnehus

lorem ipsum..Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi
ut aliquip ex ea commodo consequat..

Champagne Philippe Martin

Familjen Martin är en producent av typisk champagnekaraktär som gjort champagne sedan slutet av 1700 talet. Fram till 1970 brukade man knappt 4,5 hektar. Därefter har man utökat gården till 10 hektar och produktionen och försäljningen av flaskor, har gått från 12 000 till 80 000 flaskor idag.

Det pågår en kontinuerligt utveckling av deras cuvéer och man producerar fantastiska champagner med en specifik karaktär, uppskattade av stamgäster och finsmakare. Att glädja smaklökarna, öka glädjen att smaka, att glädja ögonen, näsan, munnen på champagnevänner … denna kallelse att överraska och förvåna de mest sofistikerade smakerna är en del av deras dagliga liv som vinodlare.

Champagne J.CHARPENTIER

5 generationer av passion! För att skapa fantastiska champagner börjar allt med vinstocken.Vi systematiserar inte, utan från fall till fall, eftersom varje vinstock är äkta. Vårt mål är att se vinstockarna blomstra och därmed dra nytta av de smaker och egenskaper som är specifika för varje område.

Våra vinstockar finns främst i Marne-dalen och i Montagne de Reims. De är spridda över många årgångar som Villers sous Chatillon, Avenay Val d’Or, Binson-Orquigny, Reuil, Boursault, Chatillon sur Marne, Ludes, Mareuil le Port, Oeuilly, Chavot Courcourt, Reuil, Verneuil, Festigny, Neuville sur Seine , … Det vill säga mer än tio kommuner och mer än sextio tomter … så många terroirer med en vacker aromatisk rikedom.

Bruno Rulot

Är andra generationen vinodlare. Han tillverkar sina viner i sin hemby med sin fru och son. Gården ligger i Chapelle-Monthodon, som ligger i Marne-dalen, Pinot Meuniersfavoritterrass.

Druvsorten är faktiskt 90 % Pinot Meunier och 10 % Chardonnay. Han utnyttjar nästan 6 hektar fördelat på 7 kommuner, vilket ger honom en mångfald av viner för att få Champagne med olika karaktärer. Bruno Roulot är en oberoende vinmakare och utvecklar sina champagner från vinstock till flaska i den gamla traditionen.

Våra provningar

Lorem ipsum dolor
sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Intresseanmälan

Namn
Efternamn
E-post

Skicka

Kontakta oss

Kontakt med A Sip of Joy AB

Anne-Lie Perlerup +46 705 46 64 18
Agneta Nilsson +46 737 51 05 66
e-mail: info@sipofjoy.se

Pärongatan 19
212 28 Malmö

//kontaktforumlär in//
Skicka ett meddelande: 

Ditt namn…

Din epostadress…

Ämne…

Meddelande…

bwlogo

Lorem Ipsum…..
Klicka här för info om GDPR